Bent u toe aan verandering?
Wij hebben de kennis en ervaring om u te begeleiden

Over onze diensten

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van onze diensten en dienstverlening. Een meer uitgebreide uitleg en toelichting geven wij u graag in een persoonlijk gesprek. Neem daarvoor contact met ons op.

Lees verder ...
Onze diensten op een rij

Bedrijfsanalyses en advies   Quote: "Bedrijfsanalyse is een set van taken, kennis en technieken die worden gebruikt om de bedrijfsbehoeftes te analyseren en oplossingen vast te stellen voor bedrijfsproblemen."
Een hele mond vol....! Wij bespreken met u uw zakelijke en persoonlijke doelstellingen en geven u desgewenst objectieve adviezen om uw doelen sneller en optimaler te bereiken. Daarnaast kunt u uw eigen ideeën en plannen met ons bespreken en laten toetsen aan uw (bedrijfs)mogelijkheden en veranderde marktomstandigheden.

Verandermanagement   Een van de stressfactoren bij mensen kan veranderingen in werk zijn. Bijvoorbeeld een nieuwe werkplek, een andere functie, veranderende arbeidsvoorwaarden of reorganisaties. Dit leidt vaak tot gevoelens van ongenoegen, ontkenning en weerstand. Als u deze veranderingen goed weet te managen kan dit bij uw werknemers juist leiden tot het zien van nieuwe kansen. Bij dit soort processen kunnen wij u uitstekend begeleiden.

Regelgeving, HR en contracten   Als ondernemer wilt u het liefst bezig zijn met uw vak. U wilt datgene doen waar u goed in bent. Het ondernemerschap is een wereld van wetten, contracten, regelgeving, fiscaliteiten, leveringsvoorwaarden etc. U ziet als ondernemer vaak door de bomen het bos niet meer. Wij kunnen een deel van deze zaken voor u uit handen nemen. Met onze begeleiding op dit gebied, u blijft natuurlijk wel verantwoordelijk, kunt u meer tijd besteden aan zaken waar u zelf goed in bent.

Financiële analyses en advies   Onze analyses kunnen u een helder inzicht verschaffen in de financiële positie van uw organisatie. Doel van ons advies is om aan u inzicht te verschaffen in de risico's van het huidige of het nieuwe beleid, de prestaties van uw organisatie en de bijstuurmogelijkheden en kostenbeheersing. Verder kunnen wij u begeleiden in het maken van een historische resultatenanalyse, een meerjarenbegroting en het opstellen van een (prognose) liquiditeitsoverzicht voor bijvoorbeeld het aanvragen van een extra krediet of lening.

Ondersteuning   Soms vallen alle puzzelstukjes even niet op hun plek. Wij kunnen u snel en goed ondersteunen op velerlei gebieden. Wij kunnen worden ingeschakeld voor tijdelijke ondersteuning van projecten, uw organisatie en overige werkzaamheden. Wij zijn daarin flexibel en houden van aanpakken. Wij bieden een praktische oplossing wanneer u behoefte heeft aan capaciteit, ondersteuning en kennis. Hierdoor komt uw organisatie 'op adem' en voegt u ervaring en informatie toe.